Jokers bar

www.allafattar.nu

Teater Om och Neo gör en teaterföreställning som visas upp varje år.                             


I år handlade teaterföreställningen om en bartender som hette Joker. Den spelades i Karlshamn på Lokstallarna. Joker ägde en bar. Elin var Jokers dotter som han inte hade tid med. Joker hade en städerska som hette Bella och hon var väldigt stilig.


   

Joker hade också en bror som hette Adrian. Han ville ha hjälp med en enarmad bandit. Joker fick hjälpa Adrian med att lyfta maskinen. Adrian visade Joker hur den funkade. Det kom musik och pengar ur den. Sen kom det två vakter som ville fika, det kom en fin dam som var författare. Den ena vakten gick fram till författaren och bad om en autograf. Sen kom en dam som var sjuksköterska och som skulle utbilda sig till läkare. Det blev nyårsafton och då ringde Adrian till Elin som kom och hälsade på. De började pynta till festen. Det blev en hejdundrande nyårsfest.


Det var en spännande teater med härlig ABBA-musik. Den var bra och lagom lång. Jag blev glad av stämningen. Skådisarna var mycket bra, de pratade högt och tydligt. Joker var mycket duktig för att han var tydlig med vad han gjorde på scenen. Publiken var mycket nöjd med föreställningen.


Text: Ylva Andersson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0